Voor onderstaande bedrijven hebben wij met tevredenheid opdrachten mogen uitvoeren.

Beoordelingen

Beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen!

“Perfect en smakelijk verzorgd van voorbereiding tot opruimen”

De Soepkeetel is een verrassende uitvoering van het concept Foodtruck. Het contact vanaf de voorbereiding (enkele maanden daarvoor) tot de uitvoering op de dag zelf is perfect verlopen. Standaard is de Soepkeetel op z’n allerminst. De gerechten zijn goed en smakelijk verzorgd. Het prettige is dat het assortiment niet vast staat maar dat je daar zelf een eigen invulling aan kan geven. Zowel in de voorbereiding als op het feest zelf denken Erik en Anita mee over de gerechten en de praktische uitvoering. Kortom we zijn zeer te spreken over de Soepkeetel.

 

“Zeer geslaagde lunch na een druk seizoen!”

Na een druk voorjaarsseizoen hebben we dit met elkaar afgesloten met een lunch.

Samen met ons team hebben wij mogen genieten van de heerlijke hapjes en gerechten die de Soepkeetel presenteerde tijdens de lunch. Echt een aanrader en voor iedereen leuk en lekker!

 

“Soepkeetel “

Op 23 november 2018 hadden wij een kwartaalbijeenkomst voor onze medewerkers. Voor de catering hebben wij gekozen voor de Soepkeetel. Het keuzemenu bestond uit soep, broodje huisgemaakte gehaktbal en Limburgse braadworst. De bediening was top en wij hebben heerlijk gegeten. Van de medewerkers mag de Soepkeetel iedere vrijdag voor de deur staan.

 

“Stamppotjes en glühwein”

Heerlijk zelfgemaakte glühwein met een smaakvol stamppotje.
Alles is mogelijk bij Anita en Erik. En dankzij hun goede organisatie, altijd een succesvol feest!